Persille med glatte blader, har en kraftigere smak enn kruspersille. Spiringstid 2-4 uker. Høstes etter hvert, langt ut på høsten. Kan fryses og lagres. Kjøp 6 betal for 4, gjelder i butikk frem til 31/8.
Fra
NOK
 2395NOK
NOK
Laveste pris de siste 30 dager
1) { qty = qty - 1 }">
stk
Ett eller flere av produktene i handlekurven vil ikke være tilgjengelige hvis du bytter butikk. Er du sikker på at du vil endre?
Lagerstatus
Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Lagerstatus i butikk
Søk i butikk
Prisen kan variere mellom butikkene våre.
Kjøp på nett
Postnummer
Sendes fra lager
Varen er utsolgt. Tilbake på lager
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer
Passende tilbehør
frøpose persilja, blad-, comun 3
Persille er en velkjent og populær krydderurt til både matlaging og dekorasjon. Bladene kan høstes ved behov sent på høsten. En krydderurt som vender baksiden på bladene opp, noe som gir den et spesielt utseende. Rik på vitamin og jern. Egner seg til frysing.
Persillen trives godt i en næringsrik og godt drenert jord. Vær nøye med vanning når den blir tørr.
Direktesådd
Så grunt direkte på vekstplassen i april-mai. Persille gror svært langsomt, etter cirka fire uker avhengig av temperatur. Bløtlegging av frøene i cirka 48 timer gir raskere groing. Plantes ut straks faren for nattefrost er over. Ta inn plantene på høsten for videre pleie innendørs. Trives i næringsrik og luftig jord. Vann når den er tørr.
Direktesådd: april–mai
Forkultivering: feb.-april
Innhøsting: mai-okt.
Planteavstand: 15 cm
Radavstand: 15 cm
Høyde: 35 cm
Levetid: 1-årig
Vekstforholde: sol/halvskygge